Έχει όλες τις γυναίκες στα πόδια του και οι μετοχές του συνεχώς ανεβαίνουν. Ο λόγος για τον Τζέραρντ Μπάτλερ τον ντροπαλό σταρ, από την κινηματογραφική ταινία «300».

Μόνο που ο χολιγουντιανός ηθοποιός φαίνεται πως δεν είναι και τόσο ντροπαλός με τις γυναίκες που του αρέσουν, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις του με μία μυστηριώδη γυναίκα που κατέγραψε ο φακός.


Ο ηθοποιός, άρπαξε την ευκαιρία όταν βρέθηκε σε παραλία της Καλιφόρνια και μάλιστα ήταν τέτοιο το πάθος του που προτίμησε να αγνοήσει τον κίνδυνο να κρύβεται κάπου ένας παπαράτσι (όπως και συνέβη) και να ορμήσει στην κοπέλα.

\"\"

\"\"

Ο ηθοποιός την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στον χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων και εκεί το «ζεύγος» άρχισε να χάνει τον έλεγχο.

Οι δυο τους άρχισαν να φιλιούνται και συνεπαρμένοι από τον έντονο ερωτισμό που υπήρχε μεταξύ τους, άρχισαν να χαϊδεύουν ο ένας τον άλλο.

\"\"

\"\"

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, εκείνη δεν σταμάτησε να χαμογελά καθώς ο 44χρονος Τζέραρντ προσπαθούσε να αποφασίσει αν θα ήταν καλύτερο να εξερευνήσει το στήθος της με τα χέρια ή με το πρόσωπό του.

Ο Τζέραρντ αποδεικνύεται πάντως ιδιαιτέρως άτακτος: Ορισμένοι, θα θυμούνται ότι τον περασμένο Ιούλιο, ο φακός είχε τσακώσει τον ηθοποιό με τρεις διαφορετικές κυρίες. Η πιο πρόσφατη έξοδός του ήταν στο εστιατόριο «Nobu» στο Μαλιμπού στις 27 Ιουλίου με μία καλλίγραμμη μελαχρινή.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook