Ο θηλασμός είναι μια φυσική διαδικασία αλλά και τέχνη που μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά, από μητέρα σε μητέρα μεταφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία προς τις νέες μαμάδες που ξεκινάνε το ταξίδι τους.

Διπλά στις μητέρες είναι αναγκαία η υποστήριξη και βοήθεια από τους επαγγελματίες υγείας.

Επαγγελματίες υγείας που έχουν ενημερωθεί σε θέματα θηλασμού κι έχουν αφιερώσει χρόνο για να φέρουν κύμα αλλαγής στη χωρά μας σε θέματα που αφορούν την βρεφική διατροφή. 

Η ομάδα \’Χανιά: Φίλοι και Υποστηρικτές Μητρικού Θηλασμού\’ με την υποστήριξη του Δήμου Χανιών διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση την Κυριακή 31 Αύγουστου 2014, ώρα 5.30 στην αίθουσα δημοτικού συμβούλιου του Δήμου Χανιών. 
Επίσημος προσκεκλημένος θα είναι ο κ. Στέλιος Παπαβέντσης, διακεκριμένος παιδίατρος MRCPCH, DCH, πιστοποιημένος σύμβουλος μητρικού θηλασμού IBCLC, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του IBFAN και συγγραφέας βιβλίων \”Επιστροφή στον μητρικό θηλασμό\”, \”προικισμένα μωρά-εμπνευσμένοι γονείς\”. 
Θέμα της συνάντησης “Η ομαλή εισαγωγή του μωρού μας στη στερεά τροφή, το πότε πρέπει να γίνει αυτό και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε παράλληλα να συνεχίσουμε το θηλασμό χωρίς προβλήματα.”
Καλούνται όλοι όσοι  επιθυμούν να ενημερωθούν να παραβρεθούν για να συμμετέχουν στην συζήτηση και να λύσουν τις απορίες τους
Οι διαχειρίστριες της ομάδας: Βίκυ Βροντάκη, Χρηστάλλα Κακαβελάκη, Κατερίνα Λιγκουνάκη, Ειρήνη Φιωτάκη, Κατερίνα Κατράνη, Νάνσυ Μαραβελάκη, Χρυσάνθη Αγίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook