Στη ζωή του πρέπει να έχει κανείς στόχους, ακόμα και αν είναι δισεκατομμυριούχος. Ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι πέρσι είχε ανακοινώσει ότι μαθαίνει κινέζικα και φέτος ότι είναι αποφασισμένος να σκοτώνει ο ίδιος ό,τι τρώει!

Σύμφωνα με το Fortune, ο Ζούκερμπεργκ άφησε άφωνους τους \”φίλους\” του στο Facebook, όταν έγραψε στον τοίχο του \”Μόλις σκότωσα ένα γουρούνι και μια κατσίκα\”.

Όπως ήταν φυσικό ακολούθησε βροχή από σχόλια, πολλά από τα οποία ήταν αρνητικά και ο 27χρονος αναγκάστηκε να απαντήσει.

Εξήγησε ότι βάζει στον εαυτό του μια δοκιμασία κάθε χρόνο (το 2009 φορούσε γραβάτα κάθε μέρα) και φέτος είναι το έτος που θα ασχοληθεί με το κρέας και τα ζώα!

\”Κάθε χρόνο έχω μια προσωπική δοκιμασία. Φέτος είναι να είμαι ευγνώμων για το φαγητό που τρώω. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι ξεχνούν ότι για να φάμε κρέας πρέπει ένα ζώο να πεθάνει, έτσι ο στόχος μου αφορά στο να μην ξεχάσω να είμαι ευγνώμων για αυτό που έχω. Έτσι αυτό το χρόνο ουσιαστικά είμαι φυτοφάγος, αφού το μόνο κρέας που τρώω είναι από ζώα που σκοτώνω ο ίδιος. Μέχρι στιγμής είναι καλή εμπειρία. Τρώω πιο υγιεινά και μαθαίνω περισσότερα για την εκτροφή των ζώων.

Η ιδέα γεννήθηκε, όταν την περασμένη χρονιά, κατά τη διάρκεια ενός μπάρμπεκιου στο σπίτι μου, κάποιοι μου είπαν ότι παρά το ότι λατρεύουν το χοιρινό δεν θέλουν να σκέφτονται ότι το γουρούνι που τρώνε κάποτε ήταν ζωντανό. Μου φάνηκαν ανεύθυνοι. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό που επιλέγει να φάει ο καθένας, ωστόσο θα πρέπει να παίρνουν την ευθύνη και όχι να αγνοούν από πού προήλθε\” έγραψε ο Ζούκερμπεργκ.

Ο 27χρονος δισεκατομμυριούχος στέλνει τα θηράματά του σε χασάπη στη Σάντα Κρουζ και σύμφωνα με πληροφορίες τρώει μέρη των ζώων που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν ακουμπάμε.

Σύμφωνα το Fortune, πρόσφατα έφαγε ένα κοτόπουλο, με την καρδιά και το συκώτι και κράτησε και τα πόδια για αργότερα.

news247

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook