Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, είναι όμως άκρως αληθινό! Η Κέιτι Πράις έγινε μαμά για ΠΕΜΠΤΗ φορά στις 4 Αυγούστου, και περίπου τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα διαθέτει ΑΥΤΟ το κορμί!

Το 36χρονο πρώην μοντέλο, κατάφερε να επανέλθει στην αρχική της σιλουέτα, την οποία φρόντισε να επιδείξει και με το παραπάνω, ανεβάζοντας φώτο με εσώρουχα στα social media.

\"πρ1.jpg\"

\"πρ2.jpg\"
Όπως θα δείτε κι εσείς, αν κάποιος δεν γνώριζε εκ των προτέρων ότι αυτή η γυναίκα είναι έγκυος, ούτε που θα το καταλάβαινε βλέποντας τα εν λόγω στιγμιότυπα του αψεγάδιαστου κορμιού της.

\"πρ3.jpg\"
«Μετά από μήνες άγχους και έλλειψης αυτοπεποίθησης, πλέον νιώθω καλύτερα!»

\"πρ4.jpg\"
Βλέπετε, η 36χρονη celebrity ενώ ήταν έγκυος, ανακάλυψε τον περασμένο Μάιο, πως ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, την είχε απατήσει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με την καλύτερή της φίλη.

\"1408960061191_Image_galleryImage_920x0_138529635448307_jpg.JPG\"
Μετά από ένα απίστευτο ξεκατίνιασμα που ακολούθησε, αλλά και φόβους ότι θα έχανε το μωρό λόγω δύσκολης κύησης, η Κέιτι Πράις τα ξαναβρήκε με τον καλό της.

\"1408959174416_wps_9_Katie_price_You_Gossip_1_.jpg\"
Το ζευγάρι, μετά το κέρατο και την επανασύνδεση, ανέβασε μια φώτο στο Instagram, όπου είναι αγαπημένοι, έχοντας στη μέση τον καρπό του έρωτά τους.

Αυτό είναι το δεύτερο μωρό για το ζευγάρι, το οποίο δεν είναι ούτε χρόνο μαζί, και μάλιστα όταν είχαν χωρίσει, ο Κίεραν Χάιλερ είχε ομολογήσει πως είναι εθισμένος στο σέξ!

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook