Κατηγορίες για προσβολή της δημοσίας αιδούς αντιμετωπίζει ένας άνδρας από τη Βόρεια Ιρλανδία, ο οποίος συνελήφθη… επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς σε πάρκινγκ οίκου ευγηρίας στο Ντέρι!

Και όχι, δεν ήταν με τον «αρχηγό» στο… χέρι, αλλά ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ανάγκες που φρόντισε πρώτα να εκτοξεύσει στα… ύψη βλέποντας πορνό από φορητό DVD player, με ένα στρώμα!

Ο 52χρονος μάλιστα Martin Gregory Coll, βρισκόταν έξω με αναστολή, καθώς μόλις την προηγούμενη εβδομάδα καταδικάστηκε για την κλοπή τριών κουτιών φιλανθρωπίας από τα γραφεία εταιρίας μέσων μαζικής μεταφοράς!

«Ήταν στον πίσω χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που χρησιμοποιείται από το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους. Αξιωματικοί που πραγματοποιούσαν μια συνηθισμένη περιπολία άκουσαν ήχους σεξουαλικών πράξεων πίσω από το φράχτη και μπήκαν στο πάρκινγκ να ελέγξουν τι ακριβώς γινόταν», ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, συμπληρώνοντας: «Τον βρήκαν με το παντελόνι και το εσώρουχο κατεβασμένο, κάνοντας σεξ με ένα στρώμα. Αρκετοί από τους ηλικιωμένους δεν είχαν κοιμηθεί ακόμα καθώς ήταν νωρίς».

Ο – χωρίς μόνιμη κατοικία – Martin Gregory Coll, ο οποίος έχει στην πλάτη του 72 καταδίκες (!) κατηγορείται πλέον και για «εκτέλεση χυδαίας, άσεμνης και αηδιαστικής φύσεως πράξης δημοσίως»…

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook