Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ανακοινώθηκε ότι, στο "62ο χιλιόμετρο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και συγκεκριμένα στον Κόμβο Αμαρίου, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Χανίων – Σητείας, εκτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς την ειδικά διαμορφωμένη οδό στο έτερο ρεύμα κυκλοφορίας (τμήμα Ε.Ο. Σητείας – Χανίων) καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω συνέχισης εκτέλεσης στο νότιο κλάδο εργασιών κατασκευής του Κόμβου Αμαρίου.

Η εκτροπή θα πραγματοποιείται, καθ΄ όλο το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται οι εν λόγω εργασίες.


Επιπλέον, ο κόμβος των Μυσσιρίων (είσοδος – έξοδος από και προς το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης) θα παραμείνει κλειστός έως την ολοκλήρωση του υποέργου και ως εκ τούτου οι χρήστες του κόμβου αυτού θα πρέπει να κατευθύνονται προς την Παλαιά Εθνική Οδό και στην συνέχεια στο τελικό προορισμό τους.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που απαιτούνται και αφού διασφαλισθεί η ασφαλή διέλευση των οχημάτων θα επιτραπεί και πάλι η κυκλοφορία κανονικά.

Τέλος τονίζεται ότι οι οδηγοί πρέπει να συμμορφώνονται πλήρως, τόσο με την κάθετη, όσο και με την οριζόντια σήμανση που έχει τοποθετηθεί προκειμένου να αποφευχθεί κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος".