Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα υπερπροστατευτικός σαν πατέρας αφού κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τις δύο του κόρες.

Άλλωστε δεν είναι και λίγοι αυτοί, οι οποίοι αμφισβητούν ακόμη και την γνησιότητα των φωτογραφιών τους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

\"poutin3_2.jpg\"

Μάλιστα, διάφορες «κακές» γλώσσες και συνωμοσιολόγοι θέλουν τις Μαρία και Γεκατερίνα Πούτιν να φυλάσσονται αυστηρά από την FSB, την σύγχρονη εκδοχή της KGB (Μυστική Κρατική Ασφάλεια).

Όταν ο πατέρας τους ανέλαβε την εξουσία στη Ρωσία, τα κορίτσια εγκατέλειψαν αμέσως το δημόσιο σχολείο τους και από τότε δεν τα ξαναείδε κανείς. Οι φήμες λένε ότι τελείωσαν το πανεπιστήμιο στην Αγία Πετρούπολη, χρησιμοποιώντας ψεύτικα ονόματα, ενώ ούτε οι καθηγητές τους γνώριζαν την πραγματική τους ταυτότητα. Τα δύο κορίτσια φέρονται να ζουν σαν «βασίλισσες» κάπου στην Ρωσία και να κάνουν παρέα με την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα.

\"poutin4_2.jpg\"

Μεγαλύτερο είναι το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την προσωπική τους ζωή, καθώς καμία σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από το Κρεμλίνο.

\"putinsos3.png\"
Λέγεται ότι η 27χρονη Γεκατερίνα ήταν έτοιμη το 2010 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, ο οποίος ήταν γιος ενός Νοτιοκορεάτη ναυάρχου. Το Κρεμλίνο διέψευσε την είδηση ενώ ούτε ο γάμος φαίνεται να έγινε ποτέ.

\"poutin1_4.jpg\"
Όσο για την 27χρονη Μαρία, τα μέσα υποστηρίζουν ότι συζεί εδώ και καιρό με έναν Ολλανδό υπήκοο, ο οποίος έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική. Ο αρραβωνιαστικός της (;) ονομάζεται Γιόριτ Φάασεν και το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι στην Μόσχα.

\"poutin2_4.jpg\"
Για ακόμη μια φορά, το Κρεμλίνο αρνήθηκε την ύπαρξη της σχέσης ενώ ο «ισχυρός» άντρας της Ρωσίας, δεν επιβεβαίωσε ποτέ ότι κάποια από τις δύο κόρες του έχει παντρευτεί.

\"poutin5.jpg\"
Βέβαια, ο ίδιος δεν τα πήγε και πολύ καλά με τον δικό του γάμο , καθώς χώρισε έπειτα από 30 χρόνια κοινής πορείας με την μητέρα των παιδιών του Λουντμίλα. Γνωρίστηκαν όταν εκείνη εργαζόταν σαν αεροσυνοδός, ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις της χαρακτήρισε τον Πούτιν τρυφερό πατέρα, και ανάφερε ότι δεν έχει χαλάσει ποτέ χατίρι στις κόρες του.

\"poutin6.jpg\"
Η Λουντμίλα επίσης έκανε σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και αν δεν υπήρχαν ορισμένες φωτογραφίες που να δείχνουν τον Πούτιν να κρατάει δυο μωρά στην αγκαλιά του, κανείς δεν θα γνώριζε ότι έχει παιδιά.

\"poutin7_0.jpg\"
parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook