Η Μαρία Μενούνος κατάφερε το… ακατόρθωτο: κρατούσε μυστικό τον έρωτά της για δεκατρία ολόκληρα χρόνια! Πριν από λίγες μέρες όμως άνοιξε… η κουρτίνα και αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος της ζωής της, όπως τον αποκαλεί η ίδια. Είναι ο γοητευτικός παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός Keven Undergaro που συνεργάζεται στενά μαζί της όλα αυτά τα χρόνια.

Πριν από λίγες μέρες το μεγάλο μυστικό της αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Howard Stern Show». H Μαρία ήταν προσκεκλημένη στο σόου και ο παρουσιαστής -που διακρίνεται για τις αποκαλυπτικές ερωτήσεις του- έβγαλε στη φόρα τον κρυφό έρωτά της, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν στα παρασκήνια. Κάποια στιγμή ο Keven Undergaro, ύστερα από πρόσκληση του παρουσιαστή μπήκε και εκείνος στο πλατό, και έτσι το μεγάλο μυστικό τους… κατέρρευσε!

\"\"

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Keven είναι ο μοιραίος άνθρωπος της ζωής της, αφού αυτός τη βοήθησε πολύ στο να μπει και να εξελιχτεί στον χώρο της αμερικανικής showbiz. Το βέβαιο είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια ο γοητευτικός και ταλαντούχος άνδρας είναι το δεξί χέρι της σε όλες τις δουλειές που κάνει η Μαρία.

Μάλιστα, μάθαμε ότι έχουν συστήσει από κοινού τη δική τους εταιρεία παραγωγής εκπομπών και ταινιών. Το 2007 η Μαρία Μενούνος πρωταγωνίστησε μαζί του στην ταινία «In the land of Merry Misfits», η οποία έφερε επίσης τη σφραγίδα του στη σκηνοθεσία και την εκτέλεση της παραγωγής.

Espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook