Ένα «ανυπόμονο» μωρό βιαζόταν να έρθει στον κόσμο και έτσι το αεροσκάφος της Delta Airlines, που εκτελούσε την πτήση από το Άμστερνταμ προς την Ατλάντα των ΗΠΑ, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Shannon της Ιρλανδίας.
Δεν είχε περάσει ούτε μια ώρα που το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από το Άμστερνταμ για υπερατλαντική πτήση προς Ατλάντα, όταν μια έγκυος γυναίκα που ήταν ανάμεσα στους 230 επιβάτες διαισθάνθηκε ότι ήταν η ώρα της να φέρει στον κόσμο το μωρό της.
Το αεροπλάνο εκείνη την ώρα πετούσε πάνω από την βρετανική πόλη Blackpool και ο πιλότος αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Shannon της Ιρλανδίας, ενώ κάλεσε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την γυναίκα στην πλησιέστερη μαιευτική κλινική πανεπιστημιακού νοσοκομείου.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «The Clare Herald», η γυναίκα που ήταν στις μέρες της, γέννησε αμέσως μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται, ότι ενώ συνήθως οι αεροπορικές εταιρείες ζητούν από τις έγκυες επιβάτιδες να προσκομίσουν βεβαίωση από γιατρό ή μαία για να ταξιδέψουν, η Delta Airlines δεν θέτει κανένα περιορισμό για όσες έγκυες πρόκειται να ταξιδέψουν, αλλά τις ενθαρρύνει να συζητήσουν πρώτα το θέμα με τον γιατρό τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook