Ο Κισσαμικός επένδυσε στο ταλέντο του Κώστα Κοκάκη, αφού απέκτησε τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή από τον Κρητικό Αστέρα.
Ο σύλλογος του Βαμβακόπουλου είχε δώσει πέρσι με υποσχετική τον ποδοσφαιριστή στον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική.
Ο Κοκάκης δήλωσε χαρούμενος που θα παραμείνει \”κάτοικος\” Καστελίου και έτοιμος να \”αρπάξει\” όποια ευκαιρία του δοθεί, μέσα από πολλή δουλειά. 
Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κοκάκη, που την περασμένη περίοδο είχε παραχωρηθεί με υποσχετική στην ομάδα μας από τον Κρητικό Αστέρα.»


Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και φέτος στον Κισσαμικό. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Μέσα από πολλή δουλειά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου δοθεί η ευκαιρία».

Ευχαριστήριο για Γιούχτα

Με ανακοίνωσή του ο Κισσαμικός ευχαριστεί τον Γιούχτα για την άψογη φιλοξενία και το τραπέζι που παρέθεσε στην αποστολή της ομάδας, που βρέθηκε στις Αρχάνες για το \”Μαρκομιχελάκειο\” τουρνουά:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Γιούχτα για την άψογη φιλοξενία που παρείχε και για το τραπέζι που παρέθεσε στην αποστολή της ομάδας μας, κατά την παρουσία της στις Αρχάνες, για το \”Μαρκομιχελάκειο\” τουρνουά.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook