Ο 39χρονος εκπαιδευτής όπλων Charles Vacca από την Αριζόνα κατέληξε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ύστερα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από ένα κορίτσι εννέα ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 9χρονη πυροβόλησε κατά λάθος τον εκπαιδευτή της την ώρα που αυτός της μάθαινε πως να χειρίζεται ένα όπλο τύπου ούζι.

Το μοιραίο συνέβη το πρωί της Δευτέρας σε σκοπευτήριο στην περιοχή Mohave County, στο βορειοδυτικό Τέξας. Το κορίτσι είχε μεταβεί μαζί με τους γονείς του, στο πλαίσιο των θερινών διακοπών τους, στο σκοπευτήριο όπου η μικρή θα μάθαινε να χρησιμοποιεί ούζι.

Ο 39χρονος εκπαιδευτής καθόταν δίπλα από την ανήλικη και της έδειχνε πως να στοχεύει. Η 9χρονη κατάφερε να στοχεύει και να πυροβολήσει με το όπλο εννέα χιλιοστών, όταν αυτό ήταν ρυθμισμένο στη μία ριπή. Όταν όμως το έβαλαν στο αυτόματο, το κορίτσι πυροβόλησε αρκετές φορές, έχασε τον έλεγχο του όπλου και μια σφαίρα βρήκε κατά λάθος τον Vacca στο κεφάλι.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο University Medical Center του Λας Βέγκας όπου και κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, τμήμα του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook