Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου επιχειρηματία κατηγορείται ένας 28χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Πατρών, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ένας 29χρονος, καθώς και μία 25χρονη, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο των δύο ανδρών, κατά τη διάρκεια της απόπειρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς βρισκόταν σε ολιγοήμερη άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και σωματικές βλάβες.

Επίσης, ο 29χρονος που διαφεύγει, είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου 15 ημέρες από τις φυλακές Αλικαρνασσού όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών και έξι μηνών για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή.

Όσον αφορά στο περιστατικό, οι δύο άνδρες και η γυναίκα μετέβησαν χθες το πρωί, στην επιχείρηση 36χρονου, που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας. Εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές εναντίον του επιχειρηματία, χωρίς όμως να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 28χρονος, ενώ στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 33 φυσίγγια πιστολιού, ένα μαχαίρι και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.

Από τις έρευνες που έκανε η Ασφάλεια Πατρών προέκυψε ακόμα ότι, χθες τα ξημερώματα, οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί σε μπαρ, στο \’Αστρος Κυνουρίας, όπου απείλησαν και εξύβρισαν μία 21χρονη, ενώ φεύγοντας πυροβόλησαν μέσα στο κατάστημα, χωρίς όμως να τραυματίσουν κάποιον.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook