Με την αεροπορική εταιρεία American Airlines, ήταν έτοιμος να πετάξει από το αεροδρόμιο «Ντε Γκωλ» του Παρισιού στο Ντάλλας των ΗΠΑ, ένας 27χρονος Γάλλος που γεννήθηκε στην Αλγερία, όταν το προσωπικό του αεροπλάνου του ζήτησε κάτι ασυνήθιστο...

Μια αεροσυνοδός πλησίασε τον νεαρό άντρα και του ζήτησε να κατεβεί από το αεροπλάνο, επειδή μύριζε υπερβολικά άρωμα και ενοχλούσε το πλήρωμα και τους υπόλοιπους επιβάτες! Ο νεαρός άντρας έδειξε έκπληκτος και αντέδρασε αρνητικά στο αίτημα του πληρώματος του αεροσκάφους, που του διευκρίνισε ότι αφού βρίσκεται μέσα σε αμερικανικό αεροπλάνο, βρίσκεται σε «έδαφος των ΗΠΑ» και θα πρέπει να υπακούσει.


Ο άντρας γύρισε το περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο και απείλησε να μηνύσει την αεροπορική εταιρεία για διάκριση σε βάρος του, ενώ διευκρίνισε ότι πριν μπει στο αεροσκάφος είχε πάει στο Duty Free και «περιέλουσε» τον εαυτό του με άρωμα Dior!

Τελικά, άντρες της αστυνομίας οδήγησαν τον 27χρονο εκτός του αεροσκάφους. Πάντως, εκπρόσωπος της εταιρείας που του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός δήλωσε ότι υπήρχε θέμα με την βίζα του συγκεκριμένου επιβάτη, αλλά δεσμεύεται να μιλήσει περισσότερο για προσωπικά δεδομένα του επιβάτη.

protothema.gr