Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών όλων των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων του Νομού με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Γαβριήλ Κουρή, σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 25 του μήνα, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Σκουλάκης ενημέρωσε τους Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών για την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» στο Δήμο Χανίων με τη συμπλήρωση είκοσι πέντε ημερών από την ισχύ του.

Ο Δήμαρχος Χανίων παρουσίασε τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής αναφορικά με τη λειτουργία και την ανάπτυξη των Υπηρεσιών του Δήμου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων προχώρησε σε ενημέρωση για όλα τα μεγάλα ζητήματα, που χρήζουν άμεσης επίλυσης, καθώς και για τις επαφές που είχε πρόσφατα με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα σε μια προσπάθεια προώθησης των συγκεκριμένων θεμάτων.

Ο κ. Σκουλάκης πρότεινε μάλιστα στους Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών την πραγματοποίηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα συναντήσεων, στις οποίες θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις αλλά και τις παρατηρήσεις τους για τα θέματα, τα οποία θεωρούν ότι χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.