Μία μεταγραφή, που θεωρούνταν δεδομένη, λόγω της παρουσίας του ποδοσφαιριστή στην προετοιμασία και στα φιλικά της ομάδας, ανακοίνωσε ο Κισσαμικός.
Ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ\’ Εθνική ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του 19χρονου τερματοφύλακα Γιάννη Πετράκη, από τον Ηρακλή Νεροκούρου, που παραχώρησε για έναν χρόνο τον ποδοσφαιριστή.
Στον αντίποδα υπήρξε αποχώρηση, αφού το δελτίο του Μάριου Μαυρουδή δεν θα κατατεθεί τελικά, μιας και ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.
Οι ανακοινώσεις του Κισσαμικού:

Έναρξη συνεργασίας με Πετράκη


«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Πετράκη, που παραχωρήθηκε για έναν χρόνο στην ομάδα μας από τον Ηρακλή Νεροκούρου, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συγκατάθεσή του στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.»

Το βιογραφικό του

Ημερομηνία γέννησης: 8 Αυγούστου 1995
Θέση: Τερματοφύλακας
Από 11 χρονών ήταν στον Ηρακλή Νεροκούρου, όπου αγωνίστηκε αρχικά στα τμήματα υποδομής και σε ηλικία 15 χρονών έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα. Διατέλεσε στέλεχος και των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Χανίων.
2006-2010 Ηρακλής Νεροκούρου (Ακαδημία)
2010-2011 Ηρακλής Νεροκούρου (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων) 3 συμμετοχές
2011-2012 Ηρακλής Νεροκούρου (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων) 23 συμμετοχές
2012-2013 Ηρακλής Νεροκούρου (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων) 26 συμμετοχές 
2013-2014 Ηρακλής Νεροκούρου (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων) 26 συμμετοχές

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Κισσαμικό. Βλέπω ότι υπάρχει οργάνωση και θέληση για μεγάλα πράγματα. Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν θέσει στόχους, που εμείς πρέπει να πετύχουμε, μέσα από πολλή δουλειά. Για εμένα προσωπικά είναι καλό που έκανα αυτό το βήμα στην καριέρα μου γιατί θα έχω τη δυνατότητα να δουλέψω σε υψηλότερο επίπεδο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο που με επέλεξαν. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι παίκτες και η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

*Στη φωτογραφία ο Γιάννης Πετράκης με τον Πρόεδρο του Νέου Κισσαμικού Μανώλη Ασγουδάκη

Ανακοίνωση

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μαυρουδή, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και αποχώρησε από την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook