Δυο σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκαν μέσα σε λίγες ώρες στην Ξάνθη και την Λαμία, με τους δράστες να ξυλοκοπούν αλύπητα τις συντρόφους τους και μάλιστα σε κοινή θέα! Και στις δυο περιπτώσεις, οι «νταήδες» συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Άγνωστοι ήταν οι λόγοι που προκάλεσαν την έντονη λογομαχία ενός 29χρονου Έλληνα με την 27χρονη μνηστή του στην Καβάλα. Όμως, ο καυγάς συνεχίστηκε με την εξύβριση της κοπέλας με ακατονόμαστες φράσεις κι όταν εκείνη προσπάθησε να αντιδράσει, ο «παλικαράς» σύντροφός της άρχισε να την χτυπάει ανελέητα στο κεφάλι και στο στήθος της!

Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε απειλώντας την άτυχη γυναίκα που μεταφέρθηκε με ελαφρές σωματικές βλάβες στο νοσοκομείο και πήγε στην Ξάνθη! Εκεί τον εντόπισαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και τον συνέλαβαν μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του η 27χρονη. Ο οξύθυμος νεαρός μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα.

*** Στη Λαμία, περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει στο νοσοκομείο μια γυναίκα που ήταν πεσμένη αιμόφυρτη στο δρόμο και καλούσε σε βοήθεια. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ότι είχε τσακωθεί με έναν τσιγγάνο για χρήματα κι εκείνος την… ξυλοφόρτωσε και έφυγε! Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο δράστης… μετάνιωσε και επέστρεψε για να πάρει την σύντροφό του, αλλά αντί για την ίδια βρήκε τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook