Ήταν 28 Αυγούστου του 2013 όταν ο Μιχάλης Ασλάνης άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Το νεκρό του σώμα βρέθηκε από την υπεύθυνη του ατελιέ του μέσα στο υπνοδωμάτιό του.

Στο σπίτι του λίγα λεπτά μετά την είδηση του θανάτου του βρέθηκε ο καλός του φίλος και συνεργάτης του Γιώργος Κουτούλιας ο οποίος δήλωσε στις κάμερες «Αντίκρισα 4,5 καρέκλες κάτω δεν με άφησαν οι αστυνομικοί να μπω μέσα πρέπει να «έφυγε» στο υπνοδωμάτιό του. Τα τελευταία 4,5 χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ψυχολογικά και σωματικά. Το ατελιέ στου Ψυρρή δεν πήγαινε καλά και γενικά αντιμετώπιζε δυσκολίες. Παρόλα αυτά ήταν δραστήριος και τώρα ετοιμάζαμε το τελευταίο show».
Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη έδειξαν πως ο θάνατος του σχεδιαστή προήλθε από «φαρμακευτική τοξίκωση», δηλαδή την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαρμάκων πέραν του επιτρεπτού ορίου. Έτσι, οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για αυτοκτονία επιβεβαιώθηκαν.

Οι φίλοι του την Κυρικακή 31 Αυγούστου θα πραγματοποιήσουν μνημόσυνο στις 10.30 το πρωί στον Άγιο Ταξιάρχη, στη Νεάπολη Χαλκίδας.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook