Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων από τον Υφυπουργό Εργασίας και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου:

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των Βάσεων, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της, με την ανταμοιβή των κόπων όλων αυτών των χρόνων να είναι η νέα σελίδα που γυρνάει στη ζωή των επιτυχόντων μαθητών.

Ο αγώνας που κατέβαλαν οι μαθητές, μαζί με τις οικογένειες, αλλά και τους καθηγητές τους, δικαιώθηκε σε μια εποχή πραγματικά δύσκολη και η καλύτερη απόδειξη είναι η είσοδος τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, που σηματοδοτεί την έναρξη της φοιτητικής ζωής και το άνοιγμα στο μέλλον επαγγελματικών οριζόντων για όλους.

Παράλληλα σε όσους και όσες δεν πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους, θέλω να τονίσω πως δεν πρέπει να απογοητεύονται, αλλά να πεισμώσουν, γνωρίζοντας πως στο μέλλον θα έχουν πολλές ακόμη ευκαιρίες. Το μόνο που απαιτείται είναι να κοιτάζουν με αισιοδοξία το αύριο και να αγωνίζονται για αυτό, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο σε όλους!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook