Υπεγράφη σήμερα από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κερασίων κ. Κογκάκη Γιάννη και του Δ/ντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου κ. Αλεξάκη Στέλιο, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου :

«Ανάπλαση Πλατειών Αγ. Γεωργίου, Ελ. Βενιζέλου & Πρώην Δημοτικού Σχολείου και Διαμόρφωση Οδών με κυβόλιθους εντός οικισμού Κερασίων του Δήμου Ηρακλείου».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 164.582,20 και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ο χρόνος υλοποίησης είναι

Το έργο το περιλαμβάνει :

• Εργασίες αποκατάστασης των φθορών όπου υπάρχουν του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα και των υπαρχόντων τσιμεντοστρωμένων δρόμων πριν από την τοποθέτηση των κυβόλιθων.
• Κατασκευή δίκτυο ομβρίων υδάτων για την συλλογή των νερών της βροχής και σύνδεση του με το υφιστάμενο δίκτυο.
• Κατασκευή επενδεδυμένη τριγωνική τάφρους από οπλισμένο σκυρόδεμα.
• Πλήρη ανάπλαση των Πλατειών Αγ. Γεωργίου, Ελ. Βενιζέλου και Πρώην Δημοτικού Σχολείου καθώς και την ανάπλαση οδών εντός οικισμού Κερασιού του Δημοτικού διαμερίσματος Παλιανής.

Ο κ. Κουράκης, σε δήλωσή του τόνισε, η Δημοτική Αρχή μέχρι και σήμερα διεκδικούμε και εντάσσουμε έργα και τις αναπλάσεις σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και τις Δημοτικές Ενότητες που μοναδικό σκοπό έχουν την αναβάθμιση των περιοχών και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook