Στη Μοναχή Ελιά υπήρχε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παγχανιακό και τα Ροδωπού. Τις δύο καλύτερες ομάδες στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και γενικότερα από τη μία υπήρχε η ομάδα που έκανε εντυπωσιακή πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και από την άλλη αυτή που εξαιρετική παρουσία σε όλη την διάρκεια της Β’ ΕΠΣΧ και κατέκτησε δίκαια και άνετα, όπως αποδείχθηκε, το πρωτάθλημα. Η μεταξύ τους «μονομαχία» κατέληξε σε παράσταση για ένα ρόλο για τον Παγχανιακό, που πήρε ευρεία νίκη με 4-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτα από την αρχή και κατάφεραν στο 25΄να προηγηθούν με το νεαρό Κόσεκ. Μάλιστα στο 41’ η αποβολή του τερματοφύλακα Πενταράκη ανάγκασε τους πρωταθλητές να μείνουν με παίκτη λιγότερο και να υπερασπιστεί την εστία ένας αμυντικός από τον πάγκο, ο Καραντωνάκης. Από την εκτέλεση του φάουλ που έγινε στο 45’ ήρθε το 2-0.
Η ομάδα του Γιάννη Λαμπαρδάκη δεν έριξε ρυθμούς ούτε στο δεύτερο μέρος και με ακόμα δύο ωραία σε εκτέλεση γκολ από Κόσεκ (60’) και Φαντάκη (81’) έφτασε στο θριαμβευτικό 4-0 κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα που την πιο απειλητική της φάση την είχε στο 82’ με τον Μοσχανάκη.

Το φιλμ του αγώνα  

11’ Σουτ του Κυριακίδη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Πενταράκης.

15’ Ο Π. Μαναρόλης διαμαρτύρεται για μαρκάρισμα από τον Παρασκευά.

25’ ΓΚΟΛ: Ωραία κάθετη μπαλιά του Κυριακίδη, ο Κόσεκ προλαβαίνει στην έξοδο τον Πενταράκη και πλασάρει σωστά για το 1-0.

29’ Εκπληκτική ατομική ενέργεια του Κόσεκ, που αποφεύγει δύο αντιπάλους «σκάβει» την μπάλα αλλά το οριζόντιο δοκάρι του στερεί ένα υπέροχο γκολ.

37’ Σουτ του Δελιάνοφ κοντράρει στον Καρμπαδάκη και καταλήγει κόρνερ.

45’ ΓΚΟΛ: Ο Δελιάνοφ, έχοντας κερδίσει προηγουμένως φάουλ και αποβολή του τερματοφύλακα Πενταράκη, εκτελεί με δύναμη την παράβαση και «τρυπάει» κυριολεκτικά τα δίχτυα για το 2-0.

60’ ΓΚΟΛ: Από  μπαλιά του Χρυσού ο Κόσεκ με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας (3-0).

69’ Σουτ του Κόσεκ άουτ.

81’ ΓΚΟΛ: Ο Φαντάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώνει το τελικό 4-0.

82’ Μακρινό σουτ του Μοσχανάκη αποκρούει με δυσκολία ο Κοκολάκης.

Παγχανιακός (Γιάννης Λαμπαρδάκης): Κοκολάκης, Παπαδημητράκης, Μπαρδάτσος (80’ Παντελακάκης), Ένο, Παρασκευάς, Μακρής-Τσαλίκης, Κόσεκ, Δελιάνοφ (80’ Φωλτόπουλος), Χρυσός, Φαντάκης, Κυριακίδης (70’ Αλεξίου).

Ροδωπού (Αχιλλέας Βουγιουκαλάκης): Πενταράκης, Στ. Μαριανάκης (74’ Γαλανάκης), Καρμπαδάκης, Κωνσταντουδάκης, Στογιάνοφ, Χρυσαφάκης (64’ Βουγιουκαλάκης), Χανής, Παπαδάκης, Μπουζάκης (43’ Καραντωνάκης), Μαναρόλης, Μοσχανάκης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook