• Με ευθεία επίθεση προς τον Υπουργό Πολιτσιμού κ. Παύλο Γερουλάνο ο Σύλλογος Μικρομετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσα από μια αρκετά καυστική ανακοίνωση εξέφρασε την θέση του για το θέμα της μη αδειοδότησης της κρητικής ΠΑΕ. 
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για παραπληροφόρηση του κ. Γερουλάνου σε ότι έχει να κάνει με τον φάκελο του ΟΦΗ , ενώ γίνεται λόγος και για την απάθεια που δείχνει η πολιτεία στο θέμα με τα «στημένα» παιχνίδια και τους φακέλους που έρχονται συνεχώς από την UEFA. 
Παράλληλα στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης υπάρχει αιχμή και για τον Εργοτέλη για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει θέση υπέρ του ΟΦΗ στο θέμα της αδειοδότησης και του ότι ψήφισε για εκπρόσωπο της Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ τον Αχιλλέα Μπέο. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Μικρομετόχων της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής : 
\”Τον τελευταίο χρόνο η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει πραγματοποιήσει μια τεράστια προσπάθεια εξυγίανσης. Όλοι μαζί, για πρώτη φορά ενωμένοι, κόσμος-ΠΑΕ-Ερασιτέχνης-ποδοσφαιριστές-προσωπικό-Σύλλογος Μετόχων, παλεύουμε για να φτιάξουμε έναν ΟΦΗ καθαρό και περήφανο όπως όλοι ονειρευόμαστε.
Αποφασίσαμε να κρατήσουμε μια διακριτική στάση στο θέμα της αδειοδότησης όλο αυτό τον καιρό. Αυτά που είχαμε να πούμε πολλά αλλά θελήσαμε να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στην προσπάθεια των νομικών της ΠΑΕ οι οποίοι δίνουν αγώνα άνισο.
Στο πάρα πέντε όμως από την καταστροφή στην οποία μας οδηγούν δεν θα σιωπήσουμε.
Οι ντόπιοι πολιτικοί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τις οποίες έχουν καταβάλει, δεν έχουν καταφέρει να αποκαταστήσουν την αδικία. Δεν έχουν ίσως τη θέληση να κάνουν το παραπάνω βήμα και να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι όπως θα απαιτούσε η ιστορία του τόπου που εκπροσωπούν.
Η διαφθορά και η σήψη έχει φτάσει τόσο βαθιά που μόνο η κεντρική πολιτική εξουσία μπορεί να δώσει λύση. Κε Γερουλάνο, σταματήσετε να παραπληροφορείτε τους συναδέλφους σας για τον φάκελο του ΟΦΗ. Ο φάκελος του ΟΦΗ είναι πλήρης και πολύ καλύτερος από τους περισσότερους φακέλους που πήραν άδεια. Αν δεν είστε ικανός να διαβάσετε τα στοιχεία ας μην διαδίδετε την παραπληροφόρηση του ηθικού αυτουργού και εκτελεστή του εγκλήματος. Το σκεπτικό της απόφασης του Προέδρου της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ είναι πολύ πιο έγκυρο και πολύ πιο εμπεριστατωμένο από το χαλασμένο σας τηλέφωνο.
Να μεταφέρετε στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης ότι η Κρήτη δεν είναι μόνο για να σας δίνει ψήφους, να σας ταΐζει σφυρίδες και να σας προσφέρει καλοκαιρινές διακοπές. Που είναι η κάθαρση την οποία και οι δύο μας υπόσχεστε? Μήπως στα συρτάρια της ΕΠΟ με τους σκονισμένους φακέλους των στημένων παιχνιδιών?
Αν δεν θέλετε καθαρές πολυμετοχικές ομάδες και περήφανους ανθρώπους να μας το πείτε. Αν δεν έχετε το σθένος να τα βάλετε με τον πατριάρχη του παράνομου στοιχήματος ανακοινώστε το. Δεν θα μας πειράξει καθόλου, μην μας κοροϊδεύετε όμως, έχουμε περάσει πολλά και δεν ανεχόμαστε άλλα.
Ο πεθαμένος δεν φοβάται τον θάνατο και να ξέρετε ότι μόλις μας εκτελέσετε θα πάρουμε πολλούς μαζί μας. Είμαστε ελεύθεροι πλέον, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ τον συμπολίτη για την ανακοίνωση συμπαράστασης στον τίμιο αγώνα μας. Απέδειξε για άλλη μια φορά το ότι είναι ένα πρότυπο-καθαρό σωματείο, στολίδι στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και γνήσιο τέκνο του εκπροσώπου τον οποίο έστειλε στην ΕΠΟ\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook