Άλλοι αναζητούν σπόνσορες για να καταφέρουν να κάνουν έρευνες και άλλοι για… να παντρευτούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα ζευγάρι Αμερικανών αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια… του κοινού για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όχι διότι διαφορετικά δεν έχει τη δυνατότητα να παντρευτεί, αλλά γιατί θέλει να οργανώσει τον γάμο των ονείρων του.Γι’ αυτό ηΗ Κόρτνεϊ ΜακΚένζι και ο Τζέιμιν Νιούελ αποφάσισα να σκοτώσουν κάθε πιθανό ίχνος ρομαντισμού.

Κατά τα’ άλλα βέβαια, θέλουν η τελετή και όλα τα μετέπειτα να είναι παραμυθένια. Για να το πετύχουν λοιπόν, αποφάσισαν να ψάξουν δημοσίως για χορηγούς. Η 27χρονη πρώην Μις Τζαμάικα και νυν επιχειρηματίας και ο 34χρονος αρραβωνιαστικός της έκαναν μια φωτογράφιση στην οποία δείχνουν ότι όποιος βάλει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει για το γάμο τους –που θα γίνει τον Δεκέμβριος στην Ταϊλάνδη- θα μπορεί να διαφημιστεί… στο νυφικό και στο γαμπριάτικο κοστούμι.

Στα ρούχα τους έχει προβλεφθεί ειδικός χώρος για να τοποθετηθεί logo, καθώς θέλουν να μαζέψουν 30.000 δολάρια. Μάλιστα, ειδικός χώρος θα υπάρχει και αλλού. Που; Σε έναν ελέφαντα, ο οποίος θα μεταφέρει το ζευγάρι –αντί αυτοκινήτου- με κρεμασμένη μια ταμπέλα «Νεόνυμφοι» και κάτω από τη λέξη θα μπορεί να μπει το σήμα της εταιρείας που θα αναλάβει τη χορηγία.

Η πρόσκληση για τους σπόνσορες έγινε μέσω facebook, στο οποίο το ζευγάρι έχει 30.000 ακόλουθους, ενώ κατασκεύασαν και ιστοσελίδα που ονομάζεται «SponsorOurWedding.com». ζητάνε ποσά από 500 έως 5.000 δολάρια, την ώρα που οι μεγαλύτερες χορηγίες θα διαφημιστούν στο νυφικό της ΜακΚένζι και στο μπικίνι που θα φορά στον μήνα του μέλιτος.

Έτσι, το ζεύγος ελπίζει ότι θα μπορέσει να μαζέψει το ποσό που επιθυμεί για να κάνει το γάμο που θέλει στην Ταϊλάνδη και να περάσει έντεκα ημέρες σε Μπανγκόγκ και Πουκέτ με καταδύσεις, βόλτες με ελέφαντες. Καθότι και οι δύο είναι λάτρεις της περιπέτειας. Πάντως, σημειώνουν ότι ένα ποσό από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους χορηγούς –άγνωστο το μέγεθος του- θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook