Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Ευγενίου, του Υπουργού κ. Β. Κεγκέρογλου, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρ. Ροκαδάκη, των βουλευτών Ηρακλείου κ. Γ. Δεικτάκη και κ. Κ. Δαμαβολίτη, των δημάρχων Ηρακλείου και Χερσονήσου κ. Β. Λαμπρινού και κ. Γ. Μαστοράκη αντίστοιχα, του Προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Μ. Βεληβασάκη και πλήθος κόσμου, ορκίστηκαν οι νέοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε στην ομιλία του τις δυσκολίες που περιμένουν τη δημοτική αρχή, τις προσδοκίες που έχουν οι δημότες από αυτήν, τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν την επόμενη 5ετία, αλλά και την αναγκαιότητα να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο τα έργα πνοής σε ολόκληρο το Μαλεβίζι.

Κάλεσε παράλληλα και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, να συνδράμουν με εποικοδομητική κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής, ενώ δεσμεύτηκε να αποδεχτεί κάθε πρόταση από την πλευρά τους, που θα είναι προς το συμφέρον του τόπου και των κατοίκων του.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με ανακοίνωσή του ευχήθηκε στη δημοτική αρχή:

«Μια καλή πορεία των προηγούμενων ετών, συνεχίζεται! Ο πήχης είναι ψηλά και θα συμβάλουμε όλοι ώστε να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για τον Δήμο Μαλεβιζίου. Με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μαμουλάκη, είχαμε μια πολύ καλή και αποτελεσματική συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια.  Στα θεμέλια αυτής της συνεργασίας, πορευόμαστε για το Μαλεβίζι και τους δημότες του. Καλή επιτυχία σε όλους!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook