Συνάντηση με το Βουλευτή Ν. Χανίων κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη είχε σήμερα Παρασκευή 29 Αυγούστου και ώρα 13.00 στο γραφείο του, ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε κι ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Γιώργος Λυρώνης.

Θέμα της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στο Νομό Χανίων.

Ο κ. Γρηγοράκης ανέφερε ότι η 7η ΥΠΕ Κρήτης καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, με όποιο κόστος, να ενισχύσει τις υπηρεσίες υγείας στα Χανιά με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Το δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που άρχισε να λειτουργεί φέτος με την ενσωμάτωση του ΕΟΠΥΥ στο ΠΕΔΥ και την υπαγωγή του με τα Κέντρα Υγείας στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, αποδεδειγμένα έχει βελτιώσει την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, απεγκλωβίζοντας τα νοσοκομεία από περιστατικά που ουσιαστικά δεν έχρηζαν δευτεροβάθμιας αντιμετώπισης, έτσι ώστε κι αυτά με τη σειρά τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες που πραγματικά τις έχουν ανάγκη.

Ο κ. Βιρβιδάκης δήλωσε ότι στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την καλυτέρευση του επιπέδου υπηρεσιών υγείας στο Ν. Χανίων. Όπου κι όπως χρειαστεί, η βοήθεια κι η συμπαράστασή του είναι δεδομένη κι αμέριστη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook