Ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Τροχαίων Δυστυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης “Ο Άγιος Χριστόφορος” ανακοινώνει ότι

"στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων για την οδική ασφάλεια επ΄ευκαιρία της προκυρηχθείσας από τον ΟΗΕ Δεκαετίας Δράσεων 2011-2020 και της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων των Τροχαίων Δυστυχημάτων του ΟΗΕ (3η Κυριακή Νοεμβρίου) Διοργανώνει εβδομάδα δράσεων στην πόλη των Χανίων και της Κισσάμου από 10/11 μέχρι 16/11, με τη συμμετοχή και στήριξη της Εκκλησίας, των Αυτοδιοικητικών Αρχών, της Εκπαιδευτικής και Μαθητικής Κοινότητας , Φορέων και Υπηρεσιών του Νομού.

Ο Σύλλογος υπέβαλε αρμοδίως σχετική πρόσκληση στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά όπως παραστεί και τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή και επί πλέων προτείνει όπως κληθούν να παραστούν στο μοναδικό Παγκοσμίως Πάρκο Τροχαίων Δυστυχημάτων “Χρήστου Πολέντα” και τιμήσουν με την παρουσία τους όλα τα θύματα των Τροχαίων θανάτων.
Ο Πρόεδρος και ο τέως Πρόεδρος των Η.Π.Α. κ. Μπαράκ Ομπάμα και κ. Μπίλ Κλίντον οι οποίοι ως γνωστόν έχουν χάσει τον πατέρα τους σε Τροχαίο Δυστύχημα και έχουν βιώσει τις τραγικές συνέπειες ενός Τροχαίου Θανάτου. Με την παρουσία των ως άνω υψηλών προσκεκλημένων εκτιμάτε ότι θα σηματοδοτηθεί μια νέα εποχή για την Παγκόσμια αντιμετώπιση της Μάστιγας των Τροχαίων Θανάτων – Αναπηριών".