Ο Κισσαμικός έκλεισε τις θέσεις των τερματοφυλάκων με την απόκτηση του Μπάμπη Πενταράκη, που συμμετείχε στην προετοιμασία και στα φιλικά της ομάδας.
Την Παρασκευή (29/08) ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του από τον Πλατανιά, με την συγκατάθεση της Σπάθας.
Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο (Μπάμπη) Πενταράκη, που παραχωρήθηκε στην ομάδα μας από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς, με την συγκατάθεση της Σπάθας Κολυμβαρίου. Ευχαριστούμε τα δύο σωματεία για τη συνεργασία στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.» 

Το βιογραφικό του

Ημερομηνία γέννησης: 5 Ιουνίου 1996
Θέση: Τερματοφύλακας
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπάθα Κολυμβαρίου, από την οποία δόθηκε για μία χρονιά στον Ίκαρο Ταυρωνίτη, όπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χανίων. Από το 2011 παραχωρήθηκε στον Πλατανιά, στον οποίο αγωνίστηκε στις ομάδες Παίδων (Κ15), Κ17 και Κ20.
2007-2010 Σπάθα Κολυμβαρίου (Ακαδημία)
2010-2011 Ίκαρος Ταυρωνίτη (Β’ Ε.Π.Σ. Χανίων)
2011-2014 Π.Α.Ε. Πλατανιάς (Ομάδες Κ15-Κ17-Κ20)

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Ο Κισσαμικός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και χαίρομαι που πλέον ανήκω κι εγώ σε αυτήν την οικογένεια. Θα δουλέψω σκληρά για να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν».

*Στη φωτογραφία ο Μπάμπης Πενταράκης με τον Αντιπρόεδρο του Κισσαμικού Γιώργο Ξηρουχάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook