H αμερικανική αλυσίδα γρήγορου φαγητού βρίσκεται στο στόχαστρο των ρωσικών αρχών, ενώ σήμερα ανακοίνωσε ότι δώδεκα από τα καταστήματά της στη Ρωσία έχουν κλείσει τις τελευταίες ημέρες, ενώ σε περισσότερα από 100 διενεργούνται έλεγχοι.

«Αυτή τη στιγμή, 100 και πλέον έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη» επιβεβαίωσε ο όμιλος σε ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε, προσθέτοντας: «Εξετάζουμε τους λόγους των ελέγχων αυτών προκειμένου να μπορέσουμε να ανοίξουμε και πάλι τα εστιατόριά μας για τους πολίτες με όσο το δυνατόν μικρότερη καθυστέρηση».

Η ρωσική αρχή ασφαλείας των τροφίμων ανακοίνωσε την 20ή Αυγούστου το κλείσιμο τριών εστιατορίων της αλυσίδας στη Μόσχα για υγειονομικούς λόγους περιλαμβανομένου του πρώτου που άνοιξε στη Σοβιετική Ένωση το 1990 και ενός ακόμη κοντά στο Κρεμλίνο.

Μετά τα πρώτα κλεισίματα, έλεγχοι διενεργήθηκαν σε ολόκληρη την χώρα και συνολικά δώδεκα εστιατόρια γρήγορου φαγητού έκλεισαν, διευκρίνισε η εταιρεία: τρία στη Μόσχα, ένα στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, τέσσερα στο Κρασνοντάρ (νότια), δύο στο Σότσι (νότια), ένα στη Σταυρούπολη (νότια) και ένα στο Εκατερίνεμπουργκ (Ουράλια).

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook