Ορκίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η νέα δημοτική αρχή, με ευχολόγια και ευλογίες απο τους Ιεράρχες αλλά και πολλούς άλλους.

Ο Δήμαρχος (πλέον) κ. Τάσος Βάμβουκας, ζήτησε την συμμετοχη όλων για να προχωρήσει μπροστά ο Δήμος, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων:

\”…Παραλαμβάνουμε από μια δημοτική αρχή με την οποία συχνά διαφωνήσαμε και ενίοτε συγκρουστήκαμε, δεν παραγνωρίζουμε, ωστόσο, το έργο που συντελέστηκε. Και ιδιαίτερα αναγνωρίζουμε ότι της έλαχε το δύσκολο αυτό έργο σε μια στιγμή με σημαντικές ιδιαιτερότητες, καθώς συνέπεσε με την υλοποίηση του “Καλλικράτη” και τη συνένωση επτά πρώην Δήμων\”.

Ουσιαστικά αναγνώρισε μεγαλοπρεπώς το έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και αποδέχτηκε αυτο που έλεγε ο Σκουλάκης..

Γιατί όμως ο Δήμαρχος αναγνώρισε σε αυτήν την χρονική στιγμή το έργο Σκουλάκη, ενώ τόσο καιρό κρατούσε μια τακτική ισοπέδωσης;

Μήπως τωρά, τις τελευταίες ημέρες ενημερώθηκε, το έκανε από ευγένεια, ή μήπως το προηγούμενο διάστημα και ειδικα στην προεκλογική περίοδο βόλευε να τα παρουσιάζει όπως θέλει, να δείχνει στην κοινωνία ότι δεν έχει γίνει τίποτα, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και τις ψήφους;

Ο Παραπολιτικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook