Τρεις ποδοσφαιριστές του Πλατανιά κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα οι Μαχαμάτ, Ιτούα και Νέπλιακ θα λείψουν στις αρχές Σεπτεμβρίου για υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πλατανιά:

\”Τρεις ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες.

Πρόκειται για τον Άζρακ Γιασίν Μαχαμάτ (Τσαντ), τον Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα (Κονγκό) και τον Ζένια Νέπλιακ (Ουκρανία). Ο Μαχαμάτ αναμένεται να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στον φιλικό αγώνα με το Μαρόκο (5/9), ενώ ο Ιτούα θα είναι στην αποστολή για τους αγώνες με Νιγηρία (6/9) και Σουδάν (10/9), που θα διεξαχθούν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η τελική φάση του οποίου θα πραγματοποιηθεί το 2015 στο Μαρόκο. Τέλος, ο Νέπλιακ θα είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας Κ21 της Ουκρανίας για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21, με Ελβετία (4/9) και Λιχτενστάιν (8/9). Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις της ομάδας μας από τις αρχές Σεπτεμβρίου.\”

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Ατρόμητο

Με ανακοίνωσή του ο Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά τον Ατρόμητο, για την φιλοξενία που παρείχε στο μεταξύ τους ματς στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:

\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Ατρόμητου για την άψογη φιλοξενία στο Περιστέρι -στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής- καθώς και για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών της για την προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον μεταξύ μας αγώνα και εύχεται στην ιστορική ομάδα της Αθήνας καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook