«Δεν έχω μετανιώσει που σκότωσα τον γιο μου. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, με τις υπάρχουσες συνθήκες, θα έκανα το ίδιο. Τουλάχιστον πριν πεθάνω, είδα την καταστροφή μου».

Αυτή είναι η συγκλονιστική δήλωση του 75χρονου Γιώργου Μπάρλα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα όταν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σκότωσε τον 39χρονο γιο του και στη συνέχεια τον έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

«Ο γιος μου περίμενε κάθε φορά τις γιορτές, προκειμένου να έρθει από την Αθήνα και να μας ξυλοκοπήσει, να μας βασανίσει. Έτσι έπαιρνε τη δόση του» ισχυρίζεται ο ίδιος, χωρίς όμως να δίνει επαρκείς εξηγήσεις όταν ερωτάται γιατί δεν κατήγγειλε ποτέ το περιστατικό στις αρχές.

«Δεν ήταν μια απόφαση στιγμής, ότι μου έκανε κάτι εκείνη την ώρα και πήρα το όπλο και τον σκότωσα. Είναι μια υπομονή 25 και πλέον ετών. Μετά από τις κόρες μου, είχε βγει ένα παιδί που αλλιώς το περίμενα, πολύ ατίθασο. Ό,τι και να του έλεγα μου έβγαινε με κόκκινο» δηλώνει ο 75χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος αναφορικά με το βίντεο που ειπώθηκε ότι υπήρχε και έδειχνε τον 39χρονο να ξυλοκοπά αυτόν και τη μητέρα του ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει τι απέγινε και ίσως ο γιος του «να το αχρήστευσε ή να το έχασε».

«Η πράξη μου ήταν αδιέδοξη, δεν μπόρεσα να αντέξω άλλο» τονίζει ο Γιώργος Μπάρλας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα τελευταία πέντε χρόνια «σε όλο αυτό ήταν και η κοπελιά του». «Μας είχαν κάνει παιχνιδάκι, έπαιρνε τηλέφωνο και έβαζε και ανοικτή ακρόαση και μας άκουγε αυτή, το τι μας έλεγε ο γιος μας και τι απαντούσαμε» αναφέρει.

Όσο για την ώρα που σκότωνε το παιδί του; Ο ίδιος δηλώνει ότι ένιωθε πόνο και εκδίκηση για τον πόνο που περνούσε: «Ένιωθα ότι καταστρεφόμουν, αυτό που ήλπιζα, αυτό που πήγαινα να φτιάξω μάλλον τόσα χρόνια και δεν το κατάφερα, με έκανε να πάνω και φυλακή».

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook