Ο Εργοτέλης ηττήθηκε με 2-0 από την Καλλονή στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ. 
Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν καλή αγωνιστική εικόνα και προβλημάτισαν καθώς δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την Καλλονή. 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 44’ με τον Καλτσά και στο 89’ ο Γιορέντε διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 78’ αποβλήθηκε ο Μέγι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Εργοτέλης αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.
Καλλονή (Γ. Μαντζουράκης): Χογκ, Βαλιός, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ναβάρο (65\’ Μίνγκας), Γιορέντε, Κεϊτά, Λεοζίνιο, Καλτσάς, Μανούσος (82\’ Πιπίνης), Χουάνμα.
Εργοτέλης (Χ. Φεράντο): Τσέρνι, Χαντί, Μεγί, Φιντέλεφ, Πίτσος, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιουσούφ (46\’ Λυκογιάννης), Μπρούνο, Άλαν (73\’ Παμιλίδης), Καζναφέρης (87\’ Σαϊνάτι).
Ωστόσο μετά και την δεύτερη ήττα, ο Χουάν Φεράντο, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, καθώς οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν ήδη αποφασίσει να τον αντικαταστήσουν αφενός λόγω του άσχημου ξεκινήματος και αφετέρου, θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, κάτι που είναι θετικό για τον αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού, ώστε να πάρει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται με την ομάδα. 
Ο Νίκος Νιόπλιας είναι πρώτος στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» , ενώ τα άλλα ονόματα που ακούγονται είναι του Αναστόπουλου και του Ουζουνίδη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook