Μεταβολή του καιρού με βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα επεκταθούν σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές και πιθανόν σε ορεινά τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα της χώρας, όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Τρίτη θα ενισχυθούν σημαντικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 31 στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα βορειότερα πελάγη ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν λίγες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook