Τελευταία ενημέρωση 14:58

Άλλη έλλειψη βρήκαν στον φάκελο μητέρας από το Ηράκλειο και όταν αυτή συμπληρώθηκε, με άλλη δικαιολογία (έλλειψη) απόρριψαν το αίτημα ένταξης του παιδιού της στο πρόγραμμα παιδικών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ.

Όπως καταγγέλλει στο flashnews.gr ο κ. Ελευθέριος Χατζηαθανασίου, – αλλά και όπως καταδυκνείουν τα σχετικά έγγραφα που δημοσιεύουμε – όταν εκδόθηκαν από την ΕΕΤΑΑ οι προσωρινοί πίνακες αιτήσεων ωφελουμένων μητέρων με ελλιπή δικαιολογητικά στους φακέλους, είδαν να αναγράφονται τα εξής:

(Δικαιολογητικό Β12.4) Βεβαίωση εργοδότη από την οποία προκύπτει ότι συνεχίζεται έως και σήμερα ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Απαιτείται συμπλήρωση – διευκρίνιση.

\"\"
\"\"
«Εμείς τρέξαμε σαν τους τρελούς για να προλάβουμε την προθεσμία, πήραμε το έγγραφο, το στείλαμε με κούριερ» είπε ο κ.Χατζηαθανασίου, ο οποίος θεωρώντας πως αφού έστειλε αυτό που ζήτησαν, όλα τα ήταν εντάξει, έμεινε άναυδος όταν στους οριστικούς πίνακες που ανακοίνωσε η ΕΕΤΑΑ είδε πως η αίτηση είχε απορριφθεί με την αιτιολογία:

(Δικαιολογητικό Β13) Αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης: Δεν υποβλήθηκε.

\"\"

«Άλλα μας ζήτησαν και για άλλα μας απόρριψαν» είπε ο κ.Χατζηαθανασίου επισημαίνοντας ότι «γιατί δεν ζήτησαν και το Β13 μαζί με το Β12.4, να τους το στείλουμε. Γιατί στους προσωρινούς πίνακες με τις ελλείψεις δικαιολογητικών , είχαν μόνο μία έλλειψη και όταν αυτή συμπληρώθηκε «βρήκαν» άλλη έλλειψη”;
Τελικά ο \”άτυχος\” γονιός επικοινώνησε με την ΕΕΤΑΑ και αφού τους έθεσε όλα τα στοιχεία, όπως μας δήλωσε, αυτοί αναγνώρισαν πως πρόκειται για λάθος και πως έπρεπε στους προσωρινούς πίνακες και έχει επισημανθεί και η έλλειψη του Δικαιολογητικού Β13.

Όμως στο τι πρέπει να γίνει τώρα, ο κ.Χατζηαθανασίου είναι υποχρεωμένος να μπει σε μια ακόμη ταλαιπωρία με το να στείλει και αυτό το δικαιολογητικό και να υποβάλει ένστανση περιμένοντας την δικαίωσή του.

Ναπολέων Σαραντίδης
sarantidis@flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook