Πόσες φορές σου έχει τύχει να κουβαλάς μαζί σου και δεύτερο ζευγάρι παπουτσιών για να βγεις μετά τη δουλειά; Αυτό ακριβώς σκέφτηκε μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και δημιούργησε την “πτυσσόμενη γόβα’!
Στο πλαίσιο του μαθήματος Επιχειρηματικότητας, οι φοιτητές Λουκάς Καρακικές, Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και Καλλιόπη Τάτση, έφτιαξαν ένα φλατ γοβάκι που μπορεί με τον κατάλληλο μηχανισμό που έχει να μετατραπεί ανά πάσα στιγμή σε γόβα.

Οι φοιτητές προχώρησαν στη δημιουργεία της εταιρείας SkyWalker AE και φιλοδοξούν να μπορέσουν να συνεργαστούν με εταιρείες κατασκευής υποδυμάτων, ώστε να δούνε το προιόν τους να κυκλοφορεί σύντομα στην αγορά και να κατακτάει τον Ελληνικό αλλά και διεθνή γυναικείο πληθυσμό.

“Κοιτώντας την αγορά και την καθημερινότητα των γυναικών, παρατηρούμε ότι έχουν συνεχή ενασχόληση καθ” όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Πηγαίνουν για δουλειά, για καφέ, για ποτό, για διασκέδαση γενικά και αυτό απαιτεί πολλές ενδυμασίες και κυρίως διαφορετικά παπούτσια. Πάνω σε αυτό το πρόβλημα στηρίζεται η δημιουργία του δικού μας καινοτόμου προϊόντος” δήλωσε ο Λουκάς Καρακικές, ένα από τα μέλη της ομάδας.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook