Η 28η Μαΐου αποτελεί μία μέρα που στην Αλεξανδρούπολη και σε ολόκληρη τη Θράκη γράφτηκε ιστορία!

Τρία νέα Guinness World Records, βασισμένα σε ιαπωνικές παραδοσιακές πολεμικές τέχνες, ανήκουν πλέον στον Κώστα Καρυπίδη, στην πολυτάλαντη ομάδα του και στη Θράκη!

Ποια είναι αυτά τα ρεκόρ; Ας δούμε παρακάτω:

1. Προσπάθεια για τις περισσότερες ανατροπές ενός αντιπάλου σε ένα λεπτό (Το ρεκόρ κατείχαν δύο Ιταλοί αθλητές του jujitsu με 30 ανατροπές).
ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ: Από τις 28 Μαΐου 2011 το ρεκόρ ανήκει στον Κιουρτζίδη Μίκη και στον Βεσεξίδη Αγησίλαο (Αθλητές της σχολής του Κ. Καρυπίδη) με 34 ανατροπές!

2. Προσπάθεια για τα περισσότερα κοψίματα με σπαθί katana εναντίον σταθερών στόχων σε ένα λεπτό (Το ρεκόρ κατείχε ένας Αμερικάνος με 30 κοψίματα).
ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ: Από τις 28 Μαΐου 2011 το ρεκόρ ανήκει στον Κώστα Καρυπίδη με 68 κοψίματα!

3. Προσπάθεια για τις περισσότερες ανατροπές πολλαπλών αντιπάλων σε ένα λεπτό, με την τεχνική Irimi – Kote – Gaeshi (το ρεκόρ κατείχε από τις 26 Ιουνίου 2010 ο κος Κώστας Καρυπίδης με 51 ανατροπές).
ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ: Από τις 28 Μαΐου 2011 το ρεκόρ ανήκει και πάλι στον Κώστα Καρυπίδη με 65 ανατροπές!

Ένα τεράστιο μπράβο στον Κώστα Καρυπίδη και στην ομάδα του, που κατάφεραν αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους!

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Ιάπωνας πρέσβης στην Ελλάδα Mr TODA Hiroshi με τη σύζυγό του και άλλους αξιωματούχους της ιαπωνικής πρεσβείας.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook