Ένα κείμενο με το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι... κάνει πρόβα νυφικού, ανέβασε στο blog mustonline.gr η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια στο κείμενό της με τίτλο «Πρόβα νυφικού. Του δικού μου νυφικού», κάνει λόγο για επικείμενο γάμο, αναφέροντας ωστόσο αρκετά πράγματα με γενικότητες.

Χωρίς να διευκρινίζεται άμεσα, μπορεί πράγματα να κυριολεκτεί και να σκέφτεται όντως να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή μπορεί να είναι και μια άμεση αναφορά στα όσα πρόκειται να δούμε στο τρέιλερ που γυρίζει για τη νέα της εκπομπή στο κανάλι «Ε».

Θα γνωρίζουμε σύντομα ποια είναι η αλήθεια.

Ακολουθεί το κείμενο που ανήρτησε στο διαδίκτυο:

«Το γράφω μήπως και το πιστέψω... Μόλις γύρισα από έναν γάμο, και για πρώτη φορά , όλα ήταν τόσο διαφορετικά για μένα...
Σε λίγες μέρες, θα ζήσω κάτι ανάλογο... Φίλοι και γνωστοί όσο και αν μου το έλεγαν, δεν το πίστευα πως θα συμβεί. Λίγο ο χαρακτήρας μου, λίγο οι απόψεις μου, λίγο η ιδέα του γάμου που είναι τόσο μα τόσο κόντρα στο «είναι» μου, με είχαν κάνει να πιστέψω πως δεν θα βάλω ποτέ στη ζωή μου νυφικό.

Και όμως, ποτέ μη λες ποτέ.

Εκείνοι μάλιστα που με ξέρουν καλά, συνηθιζαν να μου υπογραμμίζουν ξανά και ξανά πως όλα θα γίνουν εντελώς ξαφνικά, πως θα μου έρθει από εκεί που δεν το περιμένω και πως θα το πάρω απόφαση στο φτερό. Γελούσα. Και όμως, έτσι ακριβώς συνέβη.

Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Το ένιωσα. Όλα έγιναν γρήγορα και ξαφνικά, λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψω σε λίγο.

Προς το παρόν περίμενα να πάει η ώρα δώδεκα και σαν τη σταχτοπούτα που κινδυνεύει να χάσει τη λάψη της και να δει την άμαξα να γίνεται κολοκύθα, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας το μυστικό μου, από φόβο πως όλα μπορεί να αλλάξουν και πάλι... Από την απόφαση μου, μέχρι δεν ξέρω και γω τι... Ήθελα να δεσμευτώ πως θα συμβεί. Αύριο έχω την πρώτη πρόβα. Δεν έχω ιδέα πως θα είναι. Δεν το έχω φανταστεί. Πιστεύω πως δεν θα μου πάρει πολύ χρόνο να αποφασίσω... Είμαι εύκολη σε αυτά. Και πολύ συγκεκριμένη.

Το θέλω απλό, λιτό, χύμα, μπόχο, αέρινο, καλοκαιρινό. Θέλω να μυρίζει θάλασσα, να έχει πάνω του λίγο Ποσειδώνα, τόσο απλό αλλά τόσο όμορφο...

Αύριο στις δώδεκα το μεσημέρι, σε λίγες ώρες δηλαδή, θα έχω την πρώτη εικόνα του νυφικού μου.

Αν έχω άγχος; Ναι έχω... Με έχω φανταστεί πολλά, νύφη όμως όχι...

Τόσο κόντρα, τόσο γλυκανάλατο για μένα... Οι νύφες είναι λεπτεπίλεπτες, εκλεπτυσμένες, ντελικάτες.

Το νέο μου ψευδώνυμο είναι «ντούκι». Με φωνάζουν έτσι οι φίλοι μου στο σερφ, επειδή όπως λένε είμαι «τούμπανο», δυνατή... Πως να με φανταστείς νύφη, με τον τραπεζοειδή κάγκελο;

Και όμως...

Μεταξύ μας, θα σας έχω και εικόνα... Αύριο κιόλας...

Σας αγαπώ».

vipnews.gr