Όπως και πριν από λίγο καιρό έτσι και τη Δευτέρα (01/09) Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0), σε φιλική αναμέτρηση στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Το θετικό για τον Σούλη Παπαδόπουλο ήταν η παρουσία του Αλέξανδρου Παπατζίκου, που δείχνει να είναι πλέον ετοιμοπόλεμος, ενώ \”τσέκαρε\” τον νεαρό επιθετικό Άγγελο Γκιόκα (γενν. 27/08/1993), που πέρσι είχε 16 συμμετοχές με 1 γκολ στην Χαλκίδα. 
Παράλληλα έπαιξε και ο Γιώργος Ταμπάκης, που αναμένεται να αποκτηθεί, για το δεξί άκρο της άμυνας.
Είναι γεννημένος στις 03/11/1998 και έχει παίξει σε Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, Κορωπί και Βύζαντα.
Από την άλλη στα αξιοσημείωτα για τον Κισσαμικό η συμμετοχή του Αργεντινού επιθετικού Φράνκο Καλέρο, που έχει σπουδαίο βιογραφικό και αναμένεται να αποκτηθεί από τον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική.
Στο αγωνιστικό κομμάτι λίγες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι φάσεις του αγώνα

33\’ Σέντρα του Μαρτσάκη, κεφαλιά του Οικονομόπουλου άουτ.
39\’ Κόρνερ του Μαρτσάκη, σουτ στην κίνηση του Γουέλκαμ άουτ.
52\’ Σέντρα του Μαρτσάκη κεφαλιά του Γκιόκα και σπουδαία επέμβαση του Λαζαρίδη.
55\’ Σέντρα του Λώττα κεφαλιά του Στεφανίδη μπλοκάρει ο Μαρκαντωνάκης.
69\’ Ο Μποτωνάκης έβγαλε στην κόντρα τον Πασιαλή, που ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή και σούταρε, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία. 
80\’ Σουτ του Γκιόκα μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
86\’ Σουτ του Μποτωνάκη μπλόκαρε ο Μαρκαντωνάκης.
Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Μαρνέζος-Καλφάκης
Α.Ο. Χανιά: Μαρκαντωνάκης, Ταταράκης (53\’ Μάνικος), Ανδρέου (46\’ Πάτας), Παπατζίκος, Εσόνο, Οικονομόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Σούκιας (51\’ Γανωτής), Νύκταρης (46\’ Γκιόκας), Μαρτσάκης (82\’ Ταμπάκης), Γουέλκαμ (60\’ Ευαγγέλου).
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Λευτ. Κομπογεννητάκης (59\’ Ενκάμγκα), Καρβουνιάρης, Κωνσταντόπουλος, Βιδάλης (81\’ Κουλακάρης), Σελινιωτάκης, Κιπτίου, Μποτωνάκης, Βλάχος (59\’ Πασιαλής), Λώττας (75\’ Σουμπασάκης), Στεφανίδης (75\’ Καλέρο)
Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook