Ανησυχία επικρατεί στην Ισπανία και την Βρετανία με την περίεργη ιστορία του 5χρονου Έισα Κινγκ, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και είχε απαχθεί από το νοσοκομείο του Σαουθάμπτον όπου νοσηλευόταν από τους ίδιους τους γονείς του!

ete.png
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, Ισπανός δικαστής παρέτεινε την Δευτέρα κατά 72 ώρες την κράτηση των γονιών του.

tyuetue.png
Ο 51χρονος Μπρετ Κινγκ και η 45χρονη Ναγκεμέχ Κινγκ παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστή Ισμαέλ Μορένο στη Μαδρίτη αφού συνελήφθησαν το Σάββατο από την ισπανική αστυνομία στο νότιο τμήμα της χώρας και αρνήθηκαν την έκδοσή τους στη Βρετανία.

untitled.png
Παράλληλα ο Μορένο ζήτησε από το νοσοκομείο της Μάλαγα, όπου νοσηλεύεται υπό αστυνομική παρακολούθηση το μικρό αγόρι, να συντάξει εσπευσμένα μια ιατρική έκθεση για την κατάσταση της υγείας του.

uyeiur.png
Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του μικρούλη τον πήραν την προηγούμενη Πέμπτη από το νοσοκομείο του Σαουθάμπτον όπου νοσηλευόταν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών του.

5666666666666666666.png
Στη συνέχεια ταξίδεψαν στη Γαλλία και μετά στην Ισπανία, ενώ εναντίον τους είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ, έπειτα από αίτημα της Βρετανίας, καθώς οι αρχές της χώρας φοβόντουσαν ότι κινδύνευε η ζωή του αγοριού.

etyitiuy.png
Στο μεταξύ σήμερα η κοινή γνώμη στη Βρετανία διερωτάται αν η αστυνομία υπερέβαλε αντιμετωπίζοντας ως εγκληματική την απέλπιδα προσπάθεια των γονιών του Έισα να σώσουν το παιδί τους.

iotu.png
Η γιαγιά του μικρού, όμως, σε δηλώσεις της χαρακτήρισε «απόλυτη ντροπή» την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του γιου της και της νύφης της υποστηρίζοντας ότι το βρετανικό σύστημα υγείας δεν μπορούσε να προσφέρει τη θεραπεία που χρειαζόταν ο Έισα.

ΔΕΙΤΕ τι δηλώνει ο πατέρας του 5χρονου

Ο Μπρετ αναφέρει ότι έφυγαν από τη Βρετανία λόγω της απελπισίας τους και αναζητώντας μια εναλλακτική θεραπεία για τον γιο τους.

etityui.png
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η οικογένεια μετέβη στην Ισπανία για να πουλήσει το εξοχικό που διαθέτει στη χώρα ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τη νέα θεραπεία του Έισα στην Τσεχία.

Ο πατέρας επισημαίνει επίσης ότι οι γιατροί δεν τον άκουγαν και τελικά του είχαν πάρει το παιδί του, γεγονός που τον έκανε να θέλει να φύγει στο εξωτερικό.
iutouo.png