H Μπαρ Ρεφαέλι, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στη Μεσόγειο με τον επιχειρηματία Adi Ezra.

Tην Παρασκευή το 29χρονο μοντέλο από το Ισραήλ, ήταν απασχολημένο κάνοντας επίδειξη του σώματός της, μ\’ ένα μικροσκοπικό μπικίνι καθώς κολυμπούσε στα νερά της Μυκόνου.

Φορώντας ένα μπλε μαγιό με λουλούδια, η πανέμορφη ξανθιά έκανε μια βουτιά στο Αιγαίο με μία φίλη της.

\"\"

Όταν η Μπαρ δεν επιδείκνυε την αξιοζήλευτη φιγούρα της, περνούσε την ώρα της με τον επιχειρηματία Adi Ezra, με τον οποίο «βγαίνει» ανά περιόδους τα τελευταία δύο χρόνια.

Βίντεο από το mykonoslivetv

Ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν να σοβαρεύουν ανάμεσα στο εκθαμβωτικό μοντέλο και τον γαλανομάτη επιχειρηματία.

\"\"

Το ζευγάρι, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε εστιατόριο του νησιού όπου η χημεία μεταξύ τους δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η Μπαρ, που πρόσφατα ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των εταιρειών Escada, Gap, Victoria Secret και Desigual, εθεάθη να φιλάει δημόσια, στο λαιμό και τους ώμους τον επιχειρηματία.

\"\"

Η όμορφη ξανθιά στο ρομαντικό… ραντεβού τους, εμφανίστηκε άβαφη και επέλεξε να φορέσει ένα «καυτό» τζιν σορτσάκι συνδυασμένο με ένα λευκό t-shirt και αρχαιοελληνικά σανδάλια.

Casual ντυμένος ήταν και ο Adi Ezra, ο οποίος φόρεσε ένα τζιν παντελόνι και ένα αμάνικο γαλάζιο t-shirt, που τόνιζε τα μυώδη χέρια του.

\"\" 
Νωρίτερα την ίδια μέρα, κάτοικοι του νησιού είδαν το ζευγάρι σε beach party γνωστής κοσμοπολίτικης παραλίας, ενώ λίγο αργότερα οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε μικρό σκάφος και έκαναν τον γύρο της Μυκόνου.

\"\"

\"\"

Την περασμένη Τετάρτη, η Μπαρ είχε κάνει μία ανάρτηση στο Ιnstagram στην οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για το επικείμενο ταξίδι της.

«Έτοιμη για τις διακοπές μου #ήλιος#θάλασσα#χαμόγελα», σημείωσε κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε.

\"\" 
Το Σάββατο, που πέρασε, το μοντέλο έκανε ακόμη μία ανάρτηση: φορώντας το μπικίνι της και με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου «τρέλανε» τους φίλους της στο Instagram.

\"\"

\"\"


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook