Το δικό τους show έδωσαν χτες οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο και αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, όταν αυτός ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό.
Οι πολεμικές διαθέσεις του Γιώργου Παπανδρέου που θέλει, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, να κάνει έφοδο και κατάληψη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον φανερές. Η χτεσινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη των εχθροπραξιών και αποτέλεσμα μία στρατηγικής που χαράσσεται εδώ και πολύ καιρό. 
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έδειξε να είναι αιφνιδιασμένος και να καταλαβαίνει ότι ήταν λάθος η επιλογή του να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον των Παπανδρεϊκών, που όπως χαρακτηρίζει το περιβάλλον του ήταν \”κλακαδόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία\”…
Το θέμα πλέον είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες με αποτελέσματα που θα αιφνιδιάσουν πολλούς. Ο Γιώργος Παπανδρέου περιμένει 3 χρόνια για να κάνει την αντεπίθεση του και η στιγμή έφτασε. 
Πάντως ουδέτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν ανήκουν ούτε στην μία πλευρά ούτε στην άλλη λένε ότι \”αυτή θα είναι η χαριστική βολή σε ένα κόμμα που ήδη διαλύεται\”…

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook