Παρ\’ ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα στο Δήμο Χανίων και βεβαίως και στη σχολική επιτροπή Β\’ θμιας εκπαίδευσης, τα μέλη της συνεδρίασαν σήμερα με θέμα συζήτησης τον απολογισμό του έργου της περασμένης σχολικής χρονιάς αλλά και θέματα προγραμματισμού.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Χαράλαμπος Βογιατζόγλου, μεταξύ άλλων ενημέρωσε τα μέλη για τις προσπάθειες που έχουν γίνει στο κομμάτι της φύλαξης των σχολείων και τις προτάσεις για βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης.

\"\"

Σε ότι αφορά το θέμα των βιβλίων έγινε γνωστό ότι με δαπάνες της σχολικής επιτροπής έχουν ήδη φθάσει τα βιβλία σε όλα τα σχολεία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε εντός του Δημαρχιακού καταστήματος, ο νέος δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας χαιρέτισε τα μέλη της επιτροπής και υποσχέθηκε ότι θα δώσει προτεραιότητα καταρχήν στα θέματα υποδομών, λέγοντας ότι οι πρώτες κινήσεις θα αφορούν τις επείγουσες περιπτώσεις.

\"\"

Σαν στόχο έθεσε, μέσα στην 5ετία να προστεθούν σχολικές αίθουσες όπου χρειάζονται και στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Αναγνώρισε το έργο του κου Βογιατζόγλου και πρότεινε να παραμείνει στο συμβούλιο, θεωρώντας ότι η εμπειρία, η γνώση και η διάθεσή του, τον καθιστούν απαραίτητο στην κοινή προσπάθεια που όπως τόνισε πρέπει να γίνει για τον νευραλγικό τομέα της εκπαίδευσης.

Νέος πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής Β\’θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων θα είναι ο κος Ευτύχης Κονταξάκης ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, την οποία παρακολούθησαν και οι κύριοι Κεμεσίδης και Αλεξανδράκης, που κατά πως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ο πρώτος και Οικονομικών ο δεύτερος.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook