Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), υλοποιεί το Υποέργο 6 «Υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΕΣΕΕ», στο πλαίσιο των Πράξεων «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗ-ΤΩΝ – Α.Π. 7 & 8», οι οποίες είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκ-παίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (κωδ. ΟΠΣ: 445730 και 445731 αντίστοιχα) και συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).

Στο πλαίσιο των ανωτέρω Πράξεων, η ΕΣΕΕ σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, πρόκειται να υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία απευθύνονται, κατά κύριο λόγο, σε αυτοαπασχολούμενους, επιχειρηματίες/εμπόρους και υποψήφιους εμπόρους/επιχειρηματίες, διάρκειας 70 ωρών, από τις οποίες οι 35 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 35 ώρες διαμέσου διαδικτύου (e-learning).

Τα θεματικά αντικείμενα και οι τόποι υλοποίησης των παραπάνω Προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης, έχουν ως εξής:

1. Κοινωνική οικονομία και καινοτόμες μορφές επιχειρηματικότητας

Οι συμμετέχοντες στα Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης της ΕΣΕΕ δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι τμήμα της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής (e-learning).
Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής έχουν έμποροι (εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι), εργαζόμενοι εμπορικών επιχειρήσεων και λοιποί ενδιαφερόμενοι (π.χ. υποψήφιοι έμποροι επιχειρηματίες), που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα της εργασίας τους, να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να παρέχουν υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας στους καταναλωτές και πελάτες τους.

Αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται έως τη συμπλήρωση τμημάτων (20-25 εκπαι-δευόμενοι ανά τμήμα) και το αργότερο έως και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.
Τρόποι υποβολής των Αιτήσεων:

1. μέσω e-mail στην ηλ. διεύθυνση: orizonties@esee.gr με θέμα: «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» και επισυνάπτο-ντας συμπληρωμένο το έντυπο της “Αίτησης Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ”, πληροφορίες κ. Αλέξανδρο Τζέκη τηλ. 210 3259210

2. Στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, Πορτάλιου 23 (2ος όροφος) κ. Γιώργο Πεδιαβιτάκη, καθημερινά από 09.30 – 12.00 , τηλ. 2831055642, e-mail : esreth@yahoo.gr , fax 2831023690
Οι αιτήσεις πρέπει να έχουν παραληφθεί αποδεδειγμένα εφόσον στάλθηκαν με ταχυ-δρομείο ή κατατέθηκαν ιδιοχείρως μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, δηλαδή έως την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook