Αγιασμό για όλα τα τμήματα περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (01/09) για τον Σ.Φ.Π. Χανίων.
Ο αγιασμός τελέστηκε στο κλειστό του Ε.Α.Κ. Χανίων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό.
Στη συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν της ανδρικής ομάδας, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α2 κατηγορία.
Η επίσημη ενημέρωση:
Με τον καθιερωμένο αγιασμό άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας την Δευτέρα 01 Σεπτεμβρίου στο Ε.Α.Κ. Χανίων.
Ο αγιασμός τελέσθει Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, με τη συμμετοχή ιερέων, τοπικών αρχόντων, φορέων και πλήθους κόσμου.
Οι αθλητές όλων των ηλικιών και των τμημάτων του συλλόγου, από τις ακαδημίες μέχρι και τους πιο μεγάλους, παραβρέθηκαν στην εναρκτήρια συγκέντρωση.
Παρούσα ήταν φυσικά και η διοίκηση αλλά και οι νέοι αθλητές της ανδρικής ομάδας. Μετά τον αγιασμό ακολούθησε μπουφές για τους παρευρισκόμενους φίλους της ομάδας, ενώ για την ανδρική ομάδα το \”μενού\” περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο στον στίβο του ΕΑΚ.
* H διοίκηση του Σ.Φ.Π.Χανιά ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό καθώς και το αρτοζαχαροπλαστείο Σπιτικό και την επιχείρηση Μυλωνάκης Cash and Carry για την προσφορά τους στην εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης και τις δηλώσεις από την \”πρώτη\”:

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook