Πάνω στον Φράνκο Καλέρο ήταν στραμμένα τα βλέμματα στο φιλικό παιχνίδι του Κισσαμικού με την Κ20 του Πλατανιά, που διεξήχθη στο Μάλεμε.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που έχει περάσει από σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, έστω και σε νεαρή ηλικία, έδειξε μέρος των ικανοτήτων του στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας και ένα από τα τέσσερα γκολ (0-4 το τελικό σκορ) του εκπροσώπου των Χανίων στη Γ' Εθνική.

Στο ματς αυτό σκόραρε και ακόμα ένας Αργεντινός που είναι προς απόκτηση από τον Κισσαμικό, ο Ιγνάσιο Γιανέσα (γενν. 12/11/1993), που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ως δεξιός χαφ. 

Στο 15' ο Πασιαλής άνοιξε το σκορ και στο 30' ο Σουμπασάκης από "ασίστ" του Τσικουδάκη πέτυχε το 0-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ανέλαβαν δράση οι Αργεντινοί, με τον Καλέρο να σκοράρει με κεφαλιά στο 70' από φάουλ του Βλάχου και τον Γιανέσα να σημειώνει γκολ με τον ίδιο τρόπο από σέντρα του Κοκάκη.

Πλατανιάς Κ20: Κασωτάκης, Βολονάκης, Κελάκης, Τσίτας, Γαλανίδης, Κοκκινάκης, Παναγιωτίδης, Φερζάι, Κοντορινάκης, Κελέση, Πεταυράκης. 

Έπαιξαν και οι Κολομπάκης, Γιουρουκάκης, Στεφανίδης, Νικηφόρος, Κρασουδάκης, Πατρικάκης, Παπαδάκης.

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Πετράκης, Κοκάκης, Τσερκέζος, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Κουλακάρης, Ενκάμγκα, Μπάτζιο, Σουμπασάκης, Τσικουδάκης, Πασιαλής, Πέντσας.

Έπαιξαν και οι Πενταράκης, Βλάχος, Καλέρο, Γιανέσα, Μπέκας, Σεϊτανίδης.