Στον άλλο κόσμο πήγε και ξαναγύρισε η ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού από τον Αλμυρό, όταν ενώ περπατούσε στη γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας την περασμένη Παρασκευή, στις 5-5.30 το απόγευμα, αδέσποτος σκύλος χίμηξε από πίσω του και το δάγκωσε.

Οι κραυγές τρόμου σήκωσαν στο πόδι ολόκληρη τη γειτονιά που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Το κορίτσι που σπάραζε στο κλάμα από τον πόνο διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Δεν μπορούσε εξάλλου να συνέλθει από το σοκ της επίθεσης. Δεν είχε αντιληφθεί καν την παρουσία του σκύλου.

Το αδέσποτο ζώο επιτέθηκε στην 24χρονη σε ανύποπτη χρονική στιγμή τραυματίζοντάς τη με τα δόντια. Η κοπελίτσα σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να ηρεμήσει παρά τις προσπάθειες των γειτόνων να τη συνεφέρουν.

Το γεγονός εξαγρίωσε τους κατοίκους της περιοχής που φοβούνται και οι ίδιοι για τα παιδιά τους. Το θέμα των αδέσποτων έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Το περιστατικό της επίθεσης καταγγέλθηκε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ από κάτοικο της περιοχής, μάρτυρα του περιστατικού. Οπως ανάφερε, το φαινόμενο των αδέσποτων είναι τόσο έντονο, ώστε φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στη γειτονιά.

Ο ίδιος τόνισε ότι: «Αδέσποτοι σκύλοι γυρνούν κατά ομάδες στις γειτονιές και σκορπούν φόβο και τρόμο στους κατοίκους, καθώς επιτίθενται χωρίς να τους δοθούν αφορμές.

Είναι άγρια ζώα ενώ δεν είναι γνωστό εάν η δημοτική αρχή τα έχει εμβολιάσει» κατέληξε ο ίδιος.

Σίγουρα η δημοτική αρχή Αλμυρού πρέπει να εξετάσει το θέμα, όπως αντίστοιχα και το ζήτημα της κακοποίησης αδέσποτων ζώων, καθώς στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο εξάμηνο έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δύο κρούσματα, που προκάλεσαν την κοινή γνώμη.

thessalianews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook