Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας οδηγείται σήμερα ένας 72χρονος «πιστολέρο» που δεν δίστασε να πυροβολήσει εν ψυχρώ τον 40χρονο Αλβανό γείτονά του στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, όταν τσακώθηκαν για ασήμαντη αιτία με αποτέλεσμα να τραυματίσει μια… άλλη γειτόνισσα!
Η άτυχη γυναίκα, που είχε βγει από το σπίτι της ακούγοντας τις φωνές των δυο ανδρών, δέχθηκε τα σκάγια στο πρόσωπο όταν ο 72χρονος πυροβόλησε μία φορά στον αέρα και μία προς το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 40χρονου αλλοδαπού! Ευτυχώς, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Από τους πυροβολισμούς υπέστη ζημιές το αυτοκίνητο του Αλβανού. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και στο σπίτι του βρέθηκαν το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε, οι δύο κάλυκες και άλλα τέσσερα φυσίγγια, καθώς και ένα περίστροφο με εννέα σφαίρες το οποίο κατείχε παράνομα. Σε σε βάρος του 72χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου για τα όπλα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook