Εξαντλούνται οι θέσεις συμμετοχής στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού της Reiselivsmessen στο Όσλο και της MATKA στο Ελσίνκι για το 2015.

Ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί - από τους δημοφιλέστερους στις επιλογές των Νορβηγών και των Φιλανδών όπως η Κρήτη και η Ρόδος, καθώς και μεμονωμένες ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις δηλώνουν το παρόν στις δύο αγορές με τη συμμετοχή τους στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της REISELIVSMESSEN (Όσλο) και της ΜΑΤΚΑ (Ελσίνκι).

Οι θέσεις στα περίπτερα της North Events έχουν σχεδόν συμπληρωθεί.
Η παρουσίαση της Ελλάδας στις δύο εκθέσεις, θα είναι ιδιαίτερα δυναμική και στοχευμένη, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος, από την αυξημένη ζήτηση στις εν λόγω αγορές για τη χώρα μας, των τουριστικών επαγγελματιών που προσβλέπουν στην ενίσχυση της παρουσίας τους και στην περαιτέρω αύξηση της κίνησης κατά την περίοδο του 2015.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας θα πραγματοποιηθεί στις 09-11 Ιανουαρίου 2015 και αναμένεται να προσελκύσει τουλάχιστον 45.000 επισκέπτες. Αμέσως μετά η έκθεση της Φινλανδίας στις 15–18 Ιανουαρίου με εκπροσώπηση από τουλάχιστον 81 χώρες ακολουθεί για να παρουσιάσει στους 67.000 και πλέον επισκέπτες της νέες προτάσεις διακοπών και περισσότερες επιλογές.

Κοινά γνωρίσματα για τις παραπάνω δύο χώρες:

• Η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους.
• Αγαπούν και γνωρίζουν την χώρα μας, καθώς διατηρούμε υψηλά ποσοστά επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.
• Ο ελληνικός τουριστικός κλάδος ενισχύει κάθε έτος την παρουσία του στις διεθνείς διοργανώσεις, επενδύοντας σε σταθερές και οικονομικά ανεπτυγμένες αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχές παρακαλώ επικοινωνήστε με τον διοργανωτή North Events στο www.north-e.com και [email protected]

Η εταιρία North Events είναι η μοναδική εταιρία που εξειδικεύεται επί μακρόν στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας -την Σκανδιναβία.