Έναν 46χρονο Σύρο συνέλαβαν χθες αστυνομικοί του αερολιμένα Ηρακλείου, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε 57χρονη μη νόμιμη αλλοδαπή, και πλαστογραφία.

Στην  ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

\”Συνελήφθη, χθες (02.09.2014) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 46χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για διευκόλυνση εξόδου από τη xώρα, σε 57χρονη μη νόμιμη αλλοδαπή, ομοεθνή του και πλαστογραφία. Επιπλέον συνελήφθη και η 57χρονη, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, ο 46χρονος, συνόδευε την 57χρονη στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κάνοντας χρήση πλαστών εγγράφων, Αρχών Συρίας και Ολλανδίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Άμστερνταμ Ολλανδίας.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 46χρονος, είχε αφιχθεί προ πενθημέρου από την Ολλανδία στο Ηράκλειο και θα διευκόλυνε την έξοδο της 57χρονης, από τη χώρα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του 46χρονου και σε άλλες ομοειδείς πράξεις. \”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook