Ο Σταύρος Παπανδρέου θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Παπαδόπουλου, όπως ανακοίνωσε ο Α.Ο. Χανιά.
Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του την Αναγέννηση Άρτας, για να παίξει στη συνέχεια σε Φωστήρα, Αθηναϊκό, Πανελευσινιακό και Λεβαδειακό.
Τη σεζόν 1993-94… κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το Μοσχάτο. Ακολούθησαν στη Δ\’ Εθνική οι Φωστήρας, Αιολικός, Επαμεινώνδας Λεύκτρων, Άγιος Δημήτριος, Ατρόμητος Πειραιά και στη Γ\’ Εθνική οι Άγιος Δημήτριος και Βύζας Μεγάρων. Στη Β\’ Εθνική καθοδήγησε τεχνικά τον Εθνικό Αστέρα και τον Άγιο Δημήτριο. Υπήρξε συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα και προπονητής την περασμένη σεζόν στον Πολυκράτη Πειραιά.
Έχει σημαντική παρουσία στο εξωτερικό ως στέλεχος του τμήματος σκάουτινγκ της Γιουβέντους.
Η ανακοίνωση του Α.Ο. Χανιά:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά σας ενημερώνει, ότι στο προπονητικό επιτελείο, το οποίο αποτελείται από τους Λάζαρο Βαρδάκη και Γιάννη Μπακόπουλο ανήκει και ο προπονητής Σταύρος Παπανδρέου ο οποίος θα είναι άμεσος συνεργάτης του κ. Σούλη Παπαδόπουλου. Ο κ. Σταύρος Παπανδρέου, αναλαμβάνει ως συνεργάτης προπονητής και μάλιστα στο παιχνίδι στα Περιβόλια με τον Άλιμο βρισκόταν στον πάγκο μαζί με τον Σ. Παπαδόπουλο. Ο Στ. Παπανδρέου  στο παρελθόν έχει εργαστεί και στο εξωτερικό καθώς επί τρία χρόνια ήταν επίσημος σκάουτερ της Γιουβέντους.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook