Στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κ. Δαμαβολίτης, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του κυρίου Κ. Μητσοτάκη, κ. Δ. Μελιτσιώτη, εφιστώντας του την προσοχή στο μείζον πρόβλημα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου της Σητείας και πιο συγκεκριμένα στην επιτακτική ανάγκη κάλυψης της θέσης του καρδιολόγου.
Οι εξελίξεις των επαφών που είχε ο κ. Βουλευτής, με τους αρμόδιους διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου Υγείας καθώς και με τον Υπουργό κ. Βορίδη την προηγούμενη περίοδο, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση κάλυψη του κενού της θέσης, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί και ο τελευταίος. Το αίτημα αυτή τη στιγμή, ακολουθώντας την συνήθη πεπατημένη οδό που χαράζει η κραταιά γραφειοκρατία στην χώρα μας, βρίσκεται σε φάση αναμονής. 
Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναμένεται να δώσει την έγκριση της πίστωσης μισθοδοσίας, προκειμένου εν συνεχεία το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να προχωρήσει στην έγκριση της πρόσληψης της συγκεκριμένης θέσης εργασίας.
Ο κ. Μελιτσιώτης κατανοώντας την σημαντικότητα του ζητήματος και τις συνέπειες που έχει για τον πληθυσμό της περιοχής η χαρακτηριστική αυτή καθυστέρηση, δεσμεύθηκε να εγκρίνει άμεσα το αίτημα και να επισπεύσει τις διαδικασίες έγκρισης της πρόσληψης καρδιολόγου. Ο βουλευτής από την πλευρά του δήλωσε ότι θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα παρέμβει όπου καταστεί αναγκαίο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook